Voorbereiding

Ruimtes leegruimen

Zorg ervoor dat de ruimtes waarin gewerkt gaat worden opgeruimd of leeg zijn. Het is namelijk vaak zo dat we hard en snel moeten werken ivm de droging van het gips. Vrij kunnen werken zonder obstakels is daarom een must.


Radiatoren

Verwijdert u de radiatoren van de wanden waar gestuct moet worden. het is niet mogelijk hier achter te stuken en dit scheelt natuurlijk in het eindresultaat.


Behang resten op de wanden

Behang en behangresten verwijderen. Als er nog behangresten op de wand zitten krijgt het gips geen hechting met de wanden, er bestaat dan een kans op scheuren en of verkleuring.


Wanden vrij maken

Spijkers, schroeven, nietjes en haakjes verwijderen. U krijgt in de toekomst roestplekken als u deze laat zitten. En het is ook geen fijn gevoel als wij ons gips aanbrengen er onze handen langs een spijker of schroef heen trekken.


Trapleuningen (bevestigd aan de muur)

Verwijder de trapleuning, de beugels/bouten mag u laten zitten, van de muur. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om mooi stucwerk af te leveren. nadat de wanden zijn afgewerkt kunnen de leuningen er vaak dezelfde dag alweer op gezet worden.


Stopcontacten en afdekplaatjes

Zorgt u ervoor dat u zoveel mogelijk van de stopcontacten de afdekplaatjes verwijdert. Het binnenwerk mag u laten zitten. Als wij onze materialen tegen de plastic kapjes aanwerken bestaat de kans dat u het stukwerk beschadigt als u ooit bij het binnenwerk van het stopcontact moet zijn.


Deuren

Voor ons en uzelf is het fijn als u de deuren weghaalt. De deuren kunnen dan niet beschadigd raken tijdens het stuken. Ook zorgt dit voor een makkelijkere doorloop voor tijdens de werkzaamheden.

Chat openen
Heeft u vragen?
TopAfbouw is iedere dag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 ook in het weekend.
Voor al uw vragen kunt u ons ook via WhatsApp bereiken door op onderstaande knop te drukken.