PleisterspuitenSnel, efficiënt en voordeliger een strakke gladde afwerking!


Uitermate geschikt voor nieuwbouw afwerking


In de nieuwbouw en renovatie wordt steeds vaker gevraagd naar mooi afgewerkte gladde wanden. Met deze nieuwe techniek kan er optimaal aan alle eisen voldaan worden.


Airless pleisterspuiten is zonder twijfel de aantrekkelijkste afwerking voor nieuwbouw wanden van dit moment… Waarom? Vanwege de snelle en efficiënte manier van verwerken, én vanwege de perfecte, gladde afwerking.


Mooier, gladder, en harder. Deze techniek levert een witte gladde laag die garant staat voor een fijne en tevens harde afwerking. Doordat wij de wanden na droging ook nog mechanisch schuren ontstaat er een perfect gladde ondergrond die tevens een zeer korte drogingstijd heeft. Dus airless pleisterspuiten levert in minder tijd een esthetisch mooiere en gladder resultaat af!


Aangezien het niet nodig is de eerste laag volledig door te laten drogen, is het mogelijk om zonder onnodig lange droogtijd de 2e laag aan te brengen. Dit betekent dat een complete nieuwbouwwoning vaak in 3 dagen kan worden opgeleverd om vervolgend dezelfde week met latex te worden afgewerkt

Chat openen
Heeft u vragen?
TopAfbouw is iedere dag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 ook in het weekend.
Voor al uw vragen kunt u ons ook via WhatsApp bereiken door op onderstaande knop te drukken.